Mandagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du mandagens rygtebørs.

Daily Mail skriver, at flere Premier League-klubber er ude efter Antoine Griezmann, der har haft en blandet første sæson i FC Barcelona efter skiftet fra Atlético Madrid sidste sommer. Blandt de interesserede for den franske angriber skulle være Manchester United, Liverpool og Arsenal.

Både Inter og Juventus overvejer et bud på Atlético Madrids spanske landsholdsabgriber, Álvaro Morata. Den historie har Sportsmole.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Lyons træner, Rudi Garcia, siger, at han er parat til at køre Memphis Depay hele vejen, hvis den hollandske offensiv-spiller kan blive solgt til FC Barcelona. Træneren håber, at stjernen bliver i den franske klub, men han siger også, at han ikke vil stå i vejen for ham. Goal har meget mere om den sag. (Du kan se Memphis Depay lave legestue i den franske liga på videoen øverst på siden).

Bayer Leverkusen har fået en dejlig masse penge for det tyske midtbane-es, Kai Havertz, af Chelsea. De overvejer at bruge nogle af millionerne på enten den spanske højrekantspiller, Héctor Bellerin fra Arsenal, og/eller Tottenham-forsvareren fra Elfenbenskysten, Serge Aurier. Læs eventuelt mere på Sportsmole.

Chelsea vil tilbyde det belgiske evigheds-talent, Michy Batshuayi, en forlængelse, inden de eventuelt lejer ham ud. West Bromwich, Newcastle og Crystal Palace er interesserede i at leje den 26-årige angriber, skriver The Sun. Tidligere har han også været sat i forbindelse med oprykkerne fra Leeds.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Ifølge italienske Corriere della Sera ønsker AC Milans italienske landsholdsmålmand, Gianluigi Donnarumma, en lønforhøjelse fra 45 til 75 millioner euro om året, hvis han skal skrive under på en forlængelse af kontrakten.

Den italienske transfer-journalist, Alfredo Pedulia, skriver på sin Twitter-konto, at Manchester City har tilbudt 70 millioner euro (520 millioner kroner) plus bonusser for den uruguayanske midterforsvarer, José Maria Giménez, men at hans nuværende klub, Atlético Madrid, har sagt nej.

Daily Mirror skriver, at Tottenham er interesserede i den engelske midtbanespiller, Will Hughes, der i sidste sæson var med til at rykke ned fra Premier League med Watford.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top