Officielt: FC Midtjylland henter Pione Sisto

The perfect guide to the casino

Officielt: FC Midtjylland henter Pione Sisto

Sommerens helt store danske transfersaga har endelig fået sin ende.

Pione Sisto har unægteligt været det helt store samtaleemne de seneste par uger, da den danske kantspiller har været tæt på både FC København og FC Midtjylland.

Først var han yderst tæt på FC København, som havde forhandlet en pris på plads med Celta Vigo, men i sidste øjeblik meldte FC Midtjylland sig på banen, og derfor tog Pione Sisto turen til Herning.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Her kunne de dog ikke blive enige om de personlige vilkår, ligesom at FC Midtjylland ikke ville møde Celta Vigos pris på kantspilleren.

Derfor tog han tidligere på ugen tilbage til Spanien, men fredag aften landede han i Københavns Lufthavn, hvor han efterfølgende tog et fly til Karup i Midtjylland.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Her har han natten til lørdagen bestået lægetjekket, og derfor var altså blot et spørgsmål om tiden inden, at Pione Sisto blev præsenteret i FC Midtjylland-trøjen.

Herunder kan du se den officielle udmelding:

Ifølge flere danske medier har Celta Vigo accepteret en nedsat pris på 16 millioner kroner, som dog kan stige til 25 millioner kroner i form af flere bonusser og klausuler. Angiveligt har den 25-årige kantspiller fået en kontrakt gældende indtil 2024.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Alt om Pione Sisto, Lionel Messi og krigen i Barcelona – se hele REN FODBOLDSNAK i fuld længde.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top