Christian Nørgaard sviner Wilczek: Jeg kommer ALDRIG til at skifte til FCK

The perfect guide to the casino

Christian Nørgaard sviner Wilczek: Jeg kommer ALDRIG til at skifte til FCK

Christian Nørgaard lover evig troskab til Brøndby IF. Og så sender han hårde ord mod Kamil Wilczek, som har foretaget det forbudte skifte.

I sidste måned smed FC København lidt af en bombe, da de præsenterede den tidligere Brøndby IF-anfører Kamil Wilczek. Det fik i den grad sindene i kog på Vestegnen, men heldigvis for Brøndby-fansene ser de aldrig Christian Nørgaard i en FCK-trøje.

Onsdag formiddag fortalte han nemlig til de fremmødte i landsholdslejren i Helsingør, at han aldrig nogensinde vil trække en FCK-trøje over hovedet.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Jeg kan godt love, at det aldrig kommer til at ske, og det er ikke tomme ord, som det måske vil være fra andre, siger Nørgaard og fortsætter om Wilczeks skifte:

– Jeg synes, det er underligt. Det var ikke rigtig ham eller Brøndby værdigt. Som jeg også udtalte tidligere, da jeg blev sat i forbindelse med FCK, så synes jeg, det er at pisse lidt på folk, som har symboliseret én som en gud.

– Når man banker sig på og kysser logoet, så afskærer man sig altså lidt fra nogle valg senere i karrieren.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

– Jeg synes, det var en hån mod Brøndby, og det klæder ikke Kamil, som jeg aldrig i fortiden har haft et ondt ord at sige om. Han er en fantastisk professionel spiller, men det valg var en ommer, siger Christian Nørgaard.

Christian Nørgaard spillede selv i Brøndby IF fra 2013 til 2018, hvor det blev til tolv mål og otte oplæg i 147 kampe.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Er Wilczeks skifte det mest kontroversielle i Superligaens historie? Frimann kommer med sin top-tre.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top