Odds-forslag: Brug hovedet - det gør Lewandowski!

The perfect guide to the casino

Odds-forslag: Brug hovedet – det gør Lewandowski!

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Robert Lewandowski scorer på hovedstød

– Søndag aftens Champions League-finale mellem Bayern München og Paris Saint-Germain er en stjerneparade af store navne og gode målscorere. Og særligt en skiller sig ud: Robert Lewandowski fra Bayern München.

– Polakken blev topscorer i Bundesligaen med 34 mål i 34 kampe, og i Champions League har han scoret 15 mål i 10 kampe. Der er ingen tvivl om, at Paris Saint-Germain har en stor udfordring i forhold til at holde den polske målmaskine nede.

– Han har et rigtig godt skud, og han har som alle gode angribere en god evne til at stå, hvor han skal. Men på det seneste er det især hovedstød, Robert Lewandowski har været farlig på.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Både i sejren over Lyon (3-0) i semifinalen og over FC Barcelona (8-2) scorede Robert Lewandowski på hovedstød. Det samme gjorde han mod Chelsea i ottendedelsfinalen.

– Ialt har han scoret fire af sine 15 mål i Champions League på hovedstød. I Bundesligaen har han scoret otte ud af 34 mål med hovedet.

– Onsidebetting giver odds 7 på, at Robert Lewandowski scorer i finalen på hovedstød. I betragtning af hans fine statistik på området er det et lille bet værd.

Spilletidspunkt: Søndag kl. 21.00

Sådan sluttede de

Bayern München nummer 1 i Bundesligaen (V26 U 4 T4)
Paris Saint-Germain nummer 1 i Ligue 1 (V22 U2 T3) – turneringen afblæst på grund af corona-pandemien

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 7,00

Indsats: 50 kroner

Mulig gevinst: 350 kroner

Overskud: 300 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se Robert Lewandowski score med hovedet i Bayern Münchens semifinale-sejr over Lyon).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top