Zlatan i KÆMPE kattepine: Hans klub kan blive smidt ud af turneringen

The perfect guide to the casino

Zlatan i KÆMPE kattepine: Hans klub kan blive smidt ud af turneringen

Foto: Ritzau Scanpix

Den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 14.00 bør gå hjem!

Svenske Hammarby kan ende med at blive smidt ud af Europa League, fordi Zlatan Ibrahimovic samtidig spiller for AC Milan, der også er med i turneringen.

Hammarby skal i første runde af kvalifikationen til Europa League spille mod det ungarske hold, Puskas Akademia. Og i anden runde træder italienske AC Milan ind i turneringen med chance for at skulle spille mod klubben fra Stockholm.

Men så vidt er det ikke sikkert, at det kommer. Og det skyldes en bestemt person: Zlatan Ibrahimovic.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Den 38-årige svenske legende spiller for AC Milan, men han ejer samtidig en fjerdedel af Hammarby, hvor han også er bestyrelsesmedlem.

Og det strider mod reglerne under det europæiske fodboldforbund (UEFA) om, at det ikke er tilladt for personer at have en rolle i flere klubber i samme turnering.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Der kan under ingen omstændigheder blive tale om et spilleforbud for Zlatan Ibrahimovic for AC Milan, skriver UEFA i en mail ifølge svenske Aftonbladet.

UEFA understreger, at de overvåger situationen, men de vil ikke på nuværende tidspunkt komme med en vurdering af, hvad der for eksempel skal ske, hvis de to klubber trækker hinanden.

Aftonbladet antyder dog, at det kan ende med, at Hammarby ikke kan være med i turneringen på grund af Zlatan Ibrahimovic’ ejerskab – bl.a. fordi Zlatan Ibrahimovic har brugt nogle af sine egne penge til at købe en af Hammarbys spillere, Abdul Khalili.

Formanden for den svenske klub, Richard von Yxkull, vil ikke kommentere sagen.

(På videoen kan du se og høre Hammarbys danske målmand, David Ousted, fortælle om træningen i Hammarby – der under coronapausen bl.a. foregik med den svenske legende på træningsbanen).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top