Onsdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du onsdagens rygtebørs.

Alt tyder efterhånden på, at den brasilianske fløjspiller, Willian, skifter fra Chelsea til London-rivalerne fra Arsenal. Den historie har Daily Mail. (Du kan se WIllians sidste mål for Chelsea på videoen øverst på siden).

Den nye Juventus-træner, Andrea Pirlo, ønsker ikke, at Aaron Ramsey skal være en del af fremtidens hold, og italieneren ser ifølge Daily Mirror gerne, at den walisiske midtbanespiller finder en anden klub, selvom den tidligere Arsenal-spiller kun har været hos ‘Den Gamle Dame’ i et år.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Chelsea og FC Barcelona ser ifølge Sky Sports ud til at skulle slås om Ajax’ argentinske back, Nicolas Tagliafico. Det kan tænkes at trække op for de blå fra London, at de allerede har købt en anden Ajax-spiller i skikkelse af marokkaneren Hakim Ziyech.

Serie A-topscoreren Ciro Immobile fra Lazio bekræfter ifølge Goal, at der var kontakt med Newcastle om et salg, men at det ikke bliver til noget, fordi det saudi-arabiske konsortium, der ville købe den nordengelske klub, har trukket følehornene til sig.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Inter har identificeret Chris Smalling som et indkøbs-mål. Det skriver italienske La Gazzetta dello Sport. Manchester United-spilleren var i den forgangne sæson lejet ud til Serie A-konkurrenterne fra AS Roma.

The Sun skriver, at Manchester City er klar til at sælge den argentinske forsvarsspiller, Nicolas Otamendi, for beskedne otte millioner pund (65 millioner kroner).

En god nyhed for Pierre-Emile Hæjbjerg er det, at RB Leipzig ifølge Bild (kræver login) ikke er interesseret i et permanent køb af Patrik Schick, som klubben lejede af Roma i sidste sæson. Den tjekkiske angriber holdt i en periode danskeren på bænken.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top