Efter 20 år i klubben: FCK fyrer træner

The perfect guide to the casino

Efter 20 år i klubben: FCK fyrer træner

Foto: Ritzau Scanpix

Den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 14.00 bør gå hjem!

Efter 20 år i klubben har FCK-manager Ståle Solbakken valgt at fyre klubbens fysiske træner, Anders Storskov.

Anders Storskov har i de seneste 20 år været fysisk træner for FC København, og han har således en lillebitte aktie i 12 af klubbens 13 danske mesterskaber. Men fra næste sæson er det slut.

– Baggrunden for, at vi nu stopper samarbejdet er en omstrukturering af vores sundhedssektor foretaget på baggrund af en grundig både ekstern og intern analyse. Det gør, at vi skal arbejde på en ny måde på en række områder, herunder det område, Anders har haft ansvaret for. Det har vi valgt at finde en anden profil til, siger FCKs manager, Ståle Solbakken, til klubbens hjemmeside.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Det vides ikke, hvorfor klubben har besluttet at omstrukturere sundhedssektoren. Men FCK har været stærkt plaget af skader i den forgangne sæson, og det kan have spillet en rolle.

– Det er selvfølgelig vemodigt at sige farvel til, og jeg kommer til at savne alt og alle, ligesom jeg håber det bedste for alle i klubben i fremtiden. Jeg føler samtidig, at jeg er klar til at prøve andre spændende ting af i mit arbejdsliv, og jeg har en masse erfaring, jeg kan tage med videre, siger Anders Storskov.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Vi kommer alle til at savne Anders, der er meget mere end en kollega for os på Nummer 10 og vi ønsker ham alt det bedste, siger Ståle Solbakken.

FCK har endnu ikke fastlagt den præcise konstellation for sundhedssektoren. Men den vil blive meldt ud snart, skriver klubben.

(Du kan se og høre et interview med Ståle Solbakken øverst på denne side).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top