Player-power: Spillerne overtager styringen af dansk divisionsklub

The perfect guide to the casino

Player-power: Spillerne overtager styringen af dansk divisionsklub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Førsteholdsspillerne i Brabrand vil fremover selv styre holdet, der spiller i 2. division.

I Brabrand skal spillerne fremover selv finde sponsorer, lave budgetter, vaske tøj og alt det andet, som skal til for at drive et divsiionshold.

Det står klart, efter at klubbens to ildsjæle, Helle og Flemming Møller, stopper. Det skyldes sygdom hos Helle Møller. Og der er ingen andre, der vil påtage sig arbejdet.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Der er rigtig mange ting. Alle de opgaver som Flemming og Helle før tog sig af og har været så fantastiske til. Men vi regner med, at arbejdet bliver overkommeligt, når vi hjælper hinanden. Nu skal vi først og fremmest ud og banke på døre hos nogle mulige sponsorer, siger anfører Michael K. Pedersen ifølge lokalavisen voresbrabrand.dk

– Stort set alle spillerne i truppen har tilkendegivet, at de er klar til at hjælpe. Vi elsker at spille i Brabrand, og vi har et fantastisk sammenhold, som vi ønsker at bevare, siger Brabrand-anføreren.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

I Brabrand IF er det afgørende, at den økonomiske drift af divisionsholdet holdes adskilt fra klubbens øvrige pengesager.

– Derfor bliver der skabt en særlig konstruktion, hvori der ligger en forpligtelse hos holdets spillere og træner. Men holdet spiller stadig på klubbens licens, så man kan ikke skille tingene helt ad, siger bestyrelsesmedlem Andreas Rasch-Christensen.

(Video: Alle målene i sidste runde af Nordic Bet Ligaen).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top