The perfect guide to the casino

Muligt corona-chok i AGF

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Okore bekræfter interesse fra danske klubber: Skifter han til denne Superliga-topklub?

Mustafa Amini festede med AGF’s fans efter sejren over FC København, og derfor er han blevet isoleret fra resten af truppen. Det samme er Zach Duncan.

AGF har sikret sig bronzemedaljerne, og meget tyder på, at de kan veksle bronze- til sølvmedaljer. Det kan de såfremt de vinder de to sidste kampe mod henholdsvis FC Nordsjælland og Brøndby IF.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Århusianerne sikrede sig nemlig andenpladsen søndag aften efter en imponerende 2-4-sejr i Telia Parken mod FC København, og det gik helt amok i Århus efter kampen.

Mustafa Amini crowdsurfede i Århus Midtby, hvilket du kan se her, og det får nu konsekvenser, da vi er i en tid med coronavirus.

– Med hensyn til Mustafa Amini og Zach Duncan, der tog del i festlighederne i midtbyen, så er de for en sikkerheds skyld taget ud af truppen, indtil de bliver coronatestet tirsdag, siger kommunikationschef, Søren Højlund Carlsen, til TV 2 Sport.

Som kommunikationschef Søren Højlund Carlsen også siger, så deltog Zach Duncan også i festligheden. De var begge skadet, og derfor ikke med i kampen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Se højdepunkterne fra det vanvittige drama mellem FC København og AGF!

Læs også: Medie: Brøndby lurer på løntung dansk landsholdsspiller

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top