Tirsdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du tirsdagens rygtebørs.

Chelsea har som bekendt købt marokkaneren Hakim Ziyech af Ajax, og London-klubben er godt på vej til også at købe tyske Timo Werner af RB Leipzig. Men her stopper det ikke nødvendigvis. Sportsmole skriver, at manager Frank Lampard også har kig på forsvarsspilleren Ben Chilwell fra Leicester, den hollandske forsvarsspiller, Nathan Aké fra Bournemouth, samt den algeriske fløjspiller, Saïd Benrahma fra Brentford.

Roma har ifølge Daily Mail kastet deres blik på Liverpools kroatiske forvarsspiller, Dejan Lovren, der har mistet sin startplads hos Premier Leagues førerhold. Vice-verdensmesteren er blevet 30 år, og han har tidligere spillet for Croatia Zagreb, Lyon og Southampton.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Napoli vil ikke gå ned i pris for den senegalesiske forsvarsspiller, Kalidou Koulibaly, som skal koste 100 millioner pund (831 millioner kr.). Han er tidligere sat i forbindelse med Manchester United. Daily Mirror har mere om sagen.

Den spanske angriber, Pedro, vil ifølge The Sun ikke skrive under på en forlængelse med Chelsea, førend der er afklaring på, hvad der sker med klubbens brasilianske fløspiller, Willian, der har kontraktudløb denne sommer.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

West Ham er ifølge Daily Express klar til at bruge mange penge på Chelsea-angriberen Michy Batshuayi. Den 26-årige belgier har været udlejet til Borussia Dortmund, Valencia og Crystal Palace, men trods det store talent mangler han endnu at få det afgørende gennembrud.

Celtic-manager Neil Lennon siger ifølge Daily Mail, at Glasgow-klubben er i kontakt med Arsenal omkring et salg af den franske målmaskine, Odsonne Édouard, som i denne sæson bl.a. scorede i Europa League mod danske FCK, der dog som bekendt gik videre alligevel. (Du kan se ham score flere mål på videoen øverst på siden).

Både Tottenham og Liverpool er ifølge Birmingham Mail interesserede i at købe den 23-årige portugisiske midtbanepiller Rúben Neves fra Wolverhampton.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top