Lars Olsen ærgrer sig: Ville gerne have reddet Esbjerg

The perfect guide to the casino

Lars Olsen ærgrer sig: Ville gerne have reddet Esbjerg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Lars Olsen ærgrer sig over, at han måtte gå som Esbjerg-træner.

Esbjerg tabte søndag 1-3 til OB, og mandag gik spillerne til ledelsen med besked om, at de ikke længere havde tillid til Lars Olsen som træner. Det fik den tidligere europamester til at kvitte jobbet efter en samtale med sportschef Jimmi Nagel Jacobsen.

– Jimmi ringede og fortalte, at spillerne havde sagt, at de ikke troede på, at det var mig, der kunne styre dem til overlevelse i Superligaen. Jeg sagde, at så var det nok bedst, at jeg stoppede, siger Lars Olsen til bold.dk

Læs også: F Jimmi ringede og fortalte, at spillerne havde sagt, at de ikke troede på, at det var mig, der kunne styre dem til overlevelse i Superligaen, C København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Selvom situationen ser svær ud i bunden af Superligaen, hvor Esbjerg i skrivende stund har fem point op til kvaliikationskampe, ville Lars Olsen gerne have fortsat i jobbet.

– Jeg er selvfølgelig ærgerlig. Jeg har hele tiden troet på, at de knapper, jeg har trykket på, har været de rigtige, men jeg kan jo godt se, at det ikke har givet de point, som jeg kunne have ønsket, siger den tidligere europamester, der har haft jobbet siden oktober.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Jeg blev hentet ind, fordi vi lå og rodede i bunden – og det gør vi stadigvæk. Jeg skulle sørge for at hente flere point, og vi fik også flere point, men vi fik bare ikke nok til at trække afgørende væk fra bunden, siger 59-årige Lars Olsen, der tidligere har trænet for Randers FC, OB og det færøske landshold.

Han har ikke lagt sig fast på, hvad han vil lave i fremtiden.

(På videoen øverst på denne side kan du se og høre Lars Olsens kommentarer efter nederlaget mod OB).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top