Bombe i Superliga-klub: Spillerne får cheftræneren til at skride

The perfect guide to the casino

Bombe i Superliga-klub: Spillerne får cheftræneren til at skride

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Efter oprør fra spillerne har Esbjerg valgt at fyre Lars Olsen som klubbens cheftræner.

En samlet spillertrup krævede mandag Lars Olsens afgang som cheftræner, og det har fået den tidligere europamester til at stoppe sit job.

Oprøret begyndte efter søndagens kamp mod OB, som Esbjerg tabte 1-3. Mandag gik en samlet spillertrup til ledelsen med besked om, at de ikke længere havde tillid til Lars Olsen, og at de ikke ønskede, han skulle fortsætte som træner.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Vi havde gerne set Lars Olsen i spidsen for EfB i lang tid fremover, men efter oplysningerne i går om manglende tillid fra den samlede spillertrup, og den efterfølgende dialog med Lars har vi valgt at imødekomme hans ønske om at stoppe. Samtidig ønsker vi Lars held og lykke fremover, og takker ham for indsatsen i en svær, sportslig periode, siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen til klubbens hjemmeside.

– Tidspunktet for en case som denne er aldrig god, men vi må nu stå sammen som klub og kigge frem mod de sidste, afgørende kampe i 3F Superligaen, og heldigvis får vi allerede fredag chancen for at gå ud og vise, at vi vil give alt for at redde livet i Superligaen, siger Jimmi Nagel Jacobsen.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Lars Olsen overtog jobbet som cheftræner i Esbjerg i oktober 2019 efter John Lammers, som blev fyret efter en dårlig start på sæsonen for sidste sæsons bronzevindere. I mellemtiden havde Claus Nærgaard vikarieret på posten i en måned.

I denne sæson ser det sort ud for Esbjerg, der begynder nedrykningsslutspillet som nummer sjok i deres pulje. Der er fem point op til Hobro, som ligger nummer tre og næstsidst. Denne placering betyder kvalifikationskampe mod nummer tre fra den anden nedrykningspulje, mens nummer fire rykker direkte ned.

Esbjerg vil først senere melde ud, hvem der skal overtage det ledige job som cheftræner.

(På videoen øverst på siden kan du se og høre Lars Olsens kommentarer efter søndagens nederlag til OB).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top