Chok-transfer under opsejling: PL-topklub løber med Jannik Vestergaard

The perfect guide to the casino

Chok-transfer under opsejling: PL-topklub løber med Jannik Vestergaard

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Jannik Vestergaard har haft en turbulent tid i Southampton, men alligevel kan han have scoret sig et skifte til øverste hylde.

Jannik Vestergaard har ikke været den store profil for Southampton, som klubben håbede på, da de gav et rekordstort beløb for ham.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

I vinter blev han rygtet til Leicester, som ville betale over 200 millioner kroner for ham, men dengang afviste Southampton at sælge.

– Jeg var tæt på et klubskifte i vinter, men klubben og manageren sagde, at de ville beholde mig, har han udtalt til Ekstra Bladet.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Den danske avis erfarer nu, at Leicester fortsat er interesseret i den to-meter-høje midtstopper, da de mangler en spiller til det centrale forsvar.

Southampton skulle som følge af coronaviruspandemien være villig til at lytte på tilbud på danskeren, som har to år tilbage af sin kontrakt på den engelske sydkyst.

VIDEO: Pierre-Emile Højbjerg meldes også på vej væk fra Southampton. Han skal angiveligt til Tottenham, men er han god nok? Hør debatten i videoafspilleren øverst i artiklen.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top