The perfect guide to the casino

Rezan Corlu til Brøndby? Nu afslører Carsten V. Jensen, hvad Brøndbys transferplaner er

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


De Brøndby-fans der desperat venter på en forstærkning eller to, kan ende med at vente meget længe.

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, afslører til tipsbladet.dk, at han overhovedet ikke regner med, at der kommer til at ske noget i Brøndby på transfervinduets sidste dag.

– Der sker ikke noget i dag. Jeg kan selvfølgelig ikke udelukke den ene procent chance, der altid er, men jeg tøver ikke med at sige, at der er lukket. Den trup, der tog på træningslejr, er den, der skal gøre arbejdet i foråret. Jeg bryder mig heller ikke så meget om transfers på sidstedagen. Der skal man helst have tingene på plads, og det har vi, siger Carsten V. Jensen til mediet.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Især den Brøndby-udlejede Rezan Corlu, er blevet sat i forbindelse med et skifte tilbage til Brøndby inden lejeaftalen udløb, men Lyngby har ingen intentioner om at sende sin stjerne tilbage. Lyngby har fra start gjort det klart, at der skulle et stort beløb på bordet, før man overvejede at sende Corlu retur.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Efter CV’s udtalelser, er det slået fast, at der skal ske noget ekstraordinært, hvis Brøndby skal præsentere en signing eller to på transfervinduets sidste dag. Brøndby har ellers sagt farvel til blandt andet Dominik Kaiser, Kamil Wilczek, Hany Mukhtar og Ante Erceg, og har derfor fået tyndet noget ud i truppen uden at få flere folk den modsatte vej.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top