The perfect guide to the casino

Aston Villa sikrede sig et fornuftigt udgangspunkt i første semifinalebrag mod Leicester

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Efter Manchester Citys 1-3 sejr over Manchester United på udebane, virker de til at være klar til finalen i Carabao Cuppen.

Godt nok mødes Manchester City og Manchester United igen den 29. januar, men med en kamp på Etihad Stadium er det svært at se, hvordan Manchester United skal komme igen. I den anden semifinale, skal enten Leicester City eller Aston Villa i finalen, og her har oprykkerne fra Aston Villa fået et rigtig fint udgangspunkt.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Begge hold stillede særdeles stærkt op og viste, at man meget gerne ville i finalen, til trods for, at Carabao Cuppen er kendt for at have en lille prioritet i England. Hjemmeholdet fra Leicester med Kasper Schmeichel på mål, pressede på fra kampens start, men det var udeholdet, der skulle komme på 0-1 efter 28 minutter.

Anwar El-Ghazi tog et fiks træk i venstre side af feltet og sendte et millimeter præcist indlæg ind i feltet. Her kom Frederic Guilbert foran Ben Chilwell på bagerste stolpe, og kunne sende bolden forbi en chanceløs Kasper Schmeichel.

Leicester kunne ikke svare tilbage på det mål og derfor måtte de gå til pause bagud med 0-1. Efter pausen var det igen Leicester, der pressede på, og det skulle endelig give pote i det 74. minut. Efter et dumt boldtab af Aston Villa, spillede Jamie Vardy bolden videre til indskiftede Kelechi Iheanacho, der ikke tøvede med at banke bolden i kassen.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Herfra lugtede hjemmeholdet blod, men til trods for en fin chance til Jamie Vardy, kunne man ikke få 2-1 målet i kassen. Dermed er det altså Aston Villa, der kan være mest tilfreds med 1-1 resultatet, og kan nu selv afgøre det, når Leicester den 28. januar kommer på besøg hos Aston Villa.

Dog er det værd at notere, at udebanemål ikke tæller i Carabao Cuppen. Derfor vil et uafgjort resultat i andet opgør betyde, at de to hold skal direkte i en straffesparkskonkurrence.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top