PSG, Real Madrid, Borussia Dortmund og flere andre: Her har du lørdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

PSG, Real Madrid, Borussia Dortmund og flere andre: Her har du lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Her har du lørdagens rygtebørs.

Vi lægger for med en rigtig rygte-historie. Ifølge sportsmole skal Paris Saint-Germain være villige til at genforene den nuværende Atlético Madrid-træner, Diego Simeone, og den tidligere Atlético Madrid-spiller, Antoine Griezmann, der nu spiller for FC Barcelona. Muligheden opstår måske, hvis – som rygter også vil vide – Bayern München hyrer den nuværende Paris Saint-Germain-træner, Thomas Tuchel.

Real Madrids træner, Zinédine Zidane, skal være fast besluttet på at købe sin franske landsmand, Chelseas defensive midtbane-es, N’Golo Kanté, til sommer. Den historie har spanske Don Balon meget mere om.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Borussia Dortmund er måske villige til at sælge stortalentet Jadon Sancho allerede til januar, fordi der er for meget bøvl med ham i truppen. Det skriver The Independent. Real Madrid, Liverpool og begge Manchester-klubber er villige aftagere. Den 19-årige fløjspiller spillede ungdomsfodbold i Manchester City.

James Rodriguez har det svært efter at være kommet tilbage til Real Madrid. Arsenal skal være villige til at ofre 42 millioner euro (300 millioner kroner) for at købe den colombianske offensivspiller, som imidlertid nok hellere vil til italienske Inter eller Paris Saint-Germain. Spanske Eldesmarque har historien.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Diego Costa kan ifølge goal.com være på vej fra Atlético Madrid til Flamengo. Den brasilianske klub har i øjeblikket lejet Gabriel Barbosa – kaldet Gabigol – af Inter, men de vil gerne købe ham på permanent basis. Hvis det kikser, har Flamengo den tidligere Chelsea-angriber som andetvalg.

Mario Borini, der har en fortid i Liverpool uden den helt store succes, kan være på vej tilbage fra AC Milan til Premier League, da Crystal Palace ifølge football-italia-net skulle være interesserede i den nu 28-årige angriber. Han har tidligere også optrådt for bl.a. Sunderland og Swansea. Et af bundholdene i Serie A, Genoa, skulle dog også være interesserede.

Borussia Dortmund skal have kig på den tyske manager i Norwich, Daniel Farke, hvis klubben beslutter sig for at fyre schweizeren Lucien Favre som træner efter et svingende efterår. Den historie har Kicker.. Den 43-årige Farke har en fortid som træner for Borussia Dortmunds andethold.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top