En klub føler sig sikker: Skal holde møde med Zlatan Ibrahimovic om klubskifte

The perfect guide to the casino

En klub føler sig sikker: Skal holde møde med Zlatan Ibrahimovic om klubskifte

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Den 38-årige Zlatan Ibrahimovic er ligepludselig styrtdykket i popularitet i Malmø, efter han annoncerede, at han købte sig ind i rivalen fra Hammarby IF.

Heldigvis for Zlatan, er interessen i udlandet stadig stor, og det betyder altså, at han ikke får svært ved at finde en ny klub, når kontrakten med LA Galaxy udløber til nytåret. Her er massevis af klubber blevet nævnt, men nu mener Radio Rossoneras, Pietro Balzano, at vide, hvor Ibrahimovic’ fremtid kan være.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Pietro Balzano melder om, at Zlatan Ibrahimovic’ agent, Mino Raiola, med stor sandsynlighed skal holde et møde med AC Milan, for at diskutere muligheden for et skifte tilbage til Italien. I Italien er der ingen tvivl om, at den svenske superstjerne nok skal være populær hos rigtig mange fans. Fra 2004-2006 spillede han i Juventus, imens han spillede for Inter fra 2006-2009.

I 2010 røg han så præcist til AC Milan på en lejeaftale, der senere hen blev gjort permanent. Her skiftede han væk i 2012, da AC Milan stod i store problemer økonomisk, hvilket betød, at både Thiago Silva og Ibrahimovic skiftede til PSG. Nu kan han endelig komme tilbage til Milano.

I AC Milan spillede Zlatan 85 kampe. Her blev det til 56 mål og 24 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top