Spillede 593 kampe for FC Barcelona: Nu er klubben klar til at tilbyde ham vigtigt job

The perfect guide to the casino

Spillede 593 kampe for FC Barcelona: Nu er klubben klar til at tilbyde ham vigtigt job

Foto: Ritzau Scanpix



FC Barcelona har efterhånden haft rigtig mange spillere, som efter en lang årrække i klubben, kan meldes ind i klubben af FC Barcelona-legender. En af dem er Carles Puyol, og han kan meget snart være i Barcelona endnu en gang.

Den nu 41-årige forsvarsgeneral stoppede karrieren i 2014, og spillede igennem sin karrieren, ikke for andre klubber end FC Barcelona. Han blev rykket op på førsteholdet i 1999, og var sidenhen en del af det dominerende Barcelona hold, som vandt spandevis af spanske mesterskaber og Champions League titler efter årtusindeskiftet. Hele tre Champions League titler, seks mesterskaber og to cuptitler blev det blandt andet til for Puyol i Barcelona.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Den sympatiske forsvarsspiller er nu på vej tilbage til Barcelona, hvis han altså selv ønsker det. Til Barca TV afslører Barcelona-præsidenten Josep Maria Bartomeu, at de er mere end klar på at ansætte Puyol som sportschef, eller general manager i klubben.

– Han har været uden job og har kunnet forberede sig. Jeg vil gerne have, at Carles Puyol kommer tilbage. Jeg vil gerne udfylde jobbet som sportschef, selvom det ikke er en nødvendighed lige nu, siger Barcelona-direktøren.

Udover en stor karriere i den catalanske storklub, havde Carles Puyol også en meget flot landsholdskarriere. Her var han en del af det spanske landshold, som vandt EM guld i 2008 og VM guld i 2012. Grundet en skade, var han desværre ikke en del af det spanske landshold som genvandt EM guldet i 2012, men nåede stadig at spille lige over 100 kampe for landsholdet. Her blev det endda til tre mål for manden, der ellers ikke var kendt for at score.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

I 593 kampe for FC Barcelona blev det til 19 mål, 13 assists, 107 gule kort og blot tre røde kort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top