Bliv klar til aftenens topbrag: Liverpool - Arsenal

The perfect guide to the casino

Bliv klar til aftenens topbrag: Liverpool – Arsenal

Foto: Ritzau Scanpix


Herunder bliver du klar til aftenens vilde brag mellem Liverpool og Arsenal.

I aften klokken 18:30 fløjter Anthony Taylor kampen mellem Liverpool og Arsenal igang på Anfield, og det er uden tvivl dagens største og vildeste kamp.

Det er således de to eneste hold i Premier League, som har 6 point efter to kampe, og det er en kamp, hvor at der næsten altid er garanti for, at blive leveret underholdning i verdensklasse.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Liverpool er i den grad favoritter til kampen, og det er ikke mindst fordi, at opgøret som bekendt bliver spillet på Anfield, hvor at Arsenal altid har det svært.

Vi skal da også helt tilbage til april 2015 for at finde den seneste Arsenal-sejr over Liverpool, og det var endda på Emirates. Sidst at Arsenal vandt på Anfield var tilbage i september 2012.

Er du klar til kampen?

Hos Oddsprofit har Jacob Hansen også taget et kig på kampen, og han har fundet et vanvittigt gaveodds på hele 7,50! Hvis at du havde spillet med dette odds de seneste tre gange, så havde du vundet hver gang!

Hør blot nærmere herunder:

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top