Officielt: Golden Boy vinder i overraskende klubskifte - Skifter til fransk fodbold for kun 150 mio. kroner

The perfect guide to the casino

Officielt: Golden Boy vinder i overraskende klubskifte – Skifter til fransk fodbold for kun 150 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix


Matthijs de Ligt, Kylian Mbappe, Raheem Sterling, Paul Pogba og Lionel Messi. Det er blot nogle af de spillere, som har vundet den eftertragtede Golden Boy titel. Det er også fem spillere, som har haft massere af succes i deres karriere.

Der er dog også spillere, som ikke rigtig har haft en ligeså stor karriere, som de ovennævnte spillere enten har haft, eller stadig er i fuld gang med. En af dem er Renato Sanches, som i 2016 skiftede til Bayern München fra Benfica. Han vandt Golden Boy prisen tilbage i 2016, men den 22-årige portugiser, har endnu ikke fået befriet det store talent.

Læs også: Rafael van der Vaart var ikke den eneste: 35-årig tidligere FC København-stjerne spillede også for Esbjergs serie 4

Det er da også noget af et step, når man skifter til Bayern München, og efter tre år i det tyske, er det altså officielt slut. LOSC Lille har nemlig offentliggjort købet af Renato Sanches, som skifter til Lille for omkring 150 millioner kroner plus bonusser. Her får han samtidig en femårig kontrakt.

Renato Sanches har været udlejet i et år til Swansea, i hans tid i Bayern München, og fik derfor to sæsoner i den tyske klub. Her nåede han at spille 53 kampe, hvor det blot blev til to mål og tre assists. Det var efter et flot EM i 2016, hvor Portugal vandt guldet, at han overbeviste Bayern München om, at han kunne være det næste store talent. Siden 2016, har skader og dårlige præstationer dog gjort, at han ikke længere er sikker, når den portugisiske trup bliver udtaget.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top