The perfect guide to the casino

Officielt: Helsingborg henter endnu en tidligere dansk landsholdsspiller fra udlandet

Foto: Ritzau Scanpix


Helsingborg IF er igang med at skabe sig en danskerlejr ovre i Sverige. Først hentede de Anders Randrup, så kom David Boysen og senest Anders Lindegaard. Nu har de hentet endnu en.

Den tidligere Lyngby, Brøndby og FC Nordsjælland spiller, Tobias Mikkelsen, tager skiftet til Sverige, hvor han har underskrevet en kort kontrakt, som allerede skulle udløbe til nytår.

– Det føles godt. HIF er en meget fin klub med gode faciliteter, en fin plan og gode supportere. Jeg ved, at det er en stor klub, der også har fans på den anden side af sundet. Forhåbentlig kan jeg bidrage med mål til holdet, og jeg ser frem til at spille foran fansene, siger Tobias Mikkelsen til klubbens hjemmeside.

Vil du gerne vinde penge denne her weekend?

Han har senest været i Australien, hvor han spillede for Brisbane Roar, hvor det kun blev til et enkelt år i klubben. Helsingborg får ham derfor på en fri transfer, og udover de tre nævnte danskere, kan Tobias Mikkelsen se frem til at blive trænet af den tidligere svenske topangriber Henrik Larsson.

Anføreren i Helsingborg er den meget rutinerede Andreas Granqvist. I Danmark spillede Tobias Mikkelsen flest kampe for FC Nordsjælland, hvor det blev til 135 kampe. Her scorede han 19 mål og leverede 18 assists.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top