Optakt: FC København - FC Nordsjælland

The perfect guide to the casino

Optakt: FC København – FC Nordsjælland

På lørdag er der mesterskabsfest i F.C København, når det 13. mesterskab skal fejres i Telia Parken.

Efter en skuffende sidste sæson, formåede FCK at vise den styrke som holdet besidder, og genvandt sikkert mesterskabet, efter et forrygende mesterskabsspil.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Selvom F.C København er mestre, og FC Nordsjælland slutter på 6. pladsen, er der stadig massere at spille om, da Robert Skov stadig jagter rekorden for flest scorede mål på en sæson. Han har scoret 28 kasser, og deler derfor rekorden med Ebbe Sand. Hvis du tror, at Robert Skov nupper rekorden alene, så kan du hos Bet365 få odds 1.57 på, at Robert Skov scorer når som helst.

ER DU KLAR TIL KAMPEN? SPIL PÅ KAMPEN HER

F.C Nordsjællands Mikkel Rygaard har udtalt, at de ikke har tænkt sig at være seere til FCKs guldfest, men i stedet skal ud og spille fodbold. FCK har dog vundet 15 kampe i sæsonen på hjemmebane, og blot spillet en uafgjort og tabt en kamp. I de sidste 4 opgør mellem de to hold i Parken, har begge hold scoret, og den giver odds 1.44 hos Bet365.

DER ER VILDE ODDS AT HENTE PÅ KAMPEN

FCK har i mesterskabsspillet været suveræne, og i alle de andre 4 hjemmekampe, har FCK været foran til pausen. Det er der god mulighed for igen, og i holdenes første kamp i Telia Parken i sæsonen, var FCK også foran i pausen. Den kan spilles hos Bet365 til odds 1.90. FCK må undvære Andreas Bjelland, Stephan Andersen, Robert Mudrazija, Nicolai Boilesen, Nicolaj Thomsen og Dame N’Doye.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top