Martin Retov bliver ikke cheftræner: Tilbudt anden rolle i Brøndby IF

The perfect guide to the casino

Martin Retov bliver ikke cheftræner: Tilbudt anden rolle i Brøndby IF

Foto: Ritzau Scanpix


Den midlertidige træner i Brøndby IF hedder Martin Retov, og selvom han måske selv håbede på at fortsætte som træner, så er det umiddelbart ikke det som Brøndby IF ønsker. Deadlinen for offentliggørelsen af den nye træner bliver hele tiden rykket, men på nuværende tidspunkt slutter deadlinen i dag.

Indtil videre har Kasper Hjulmand givet Brøndby et nej, og samtidig har schweiziske Rene Weiler også afvist Brøndby. Det seneste lyder på, at den nuværende U-21 landstræner Niels Frederiksen, er favorit til at løbe med jobbet. Niels Frederiksen har tidligere været træner i dansk fodbold, da han stod i spidsen for Esbjerg fB og Lyngby BK.

Ifølge BT, mister Martin Retov dog ikke fuldstændig sit job i Brøndby, hvis han ønsker at fortsætte. Han skulle nemlig være blevet tilbudt en rolle som assistent i trænerteamet, og ifølge BT, er det dog uvist, om Retov har sat ja til jobbet, eller om han ønsker noget andet.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Brøndby IF kan stadig nå at komme i Europa League, når de på lørdag møder OB på udebane. Hvis de vinder kampen, ender de på 4. pladsen, og skal dermed møde enten AGF eller Randers i Europa League Playoff kampen. 39-årige Martin Retov tog over i Brøndby i februar måned, og har sidenhen stået i spidsen for Brøndby i 16 kampe. Her er det blevet til 7 sejre, 3 uafgjorte og 6 nederlag.

Niels Frederiksen stopper som U-21 landstræner efter EM, og er derfor fri på markedet, hvis valget ender med at falde på ham.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top