FCK-stjerne skifter til sommer: 'Jeg håber, at det her er et ’på gensyn''

The perfect guide to the casino

FCK-stjerne skifter til sommer: ‘Jeg håber, at det her er et ’på gensyn”

Foto: Ritzau Scanpix


F.C København har domineret i Superligaen i år, og har sikkert genvundet titlen, og er dermed op på 13 danske mesterskaber. Gode præstationer betyder dog også spillersalg, og en af dem der forlader klubben til sommer, er højreback Peter Ankersen.

Peter Ankersen kom til FCK i 2015 på en lejeaftale, og skiftede sidenhen permanent til klubben i 2016. Kontrakten med løverne udløber i 2020, og derfor skal han sælges til sommer, hvis FCK skal modtage nogen transfersum. Ankersen, som har vundet tre danske mesterskaber med FCK samt to pokaltitler, kalder farvellet for vemodigt.

– Det er meget vemodigt. Jeg har været ufattelig glad for min tid her i FC København, hvor jeg har udviket mig meget personligt, som menneske, men også som fodboldspiller. Det er blevet min klub. Jeg har haft den bedste tid i min karriere her, udtaler Peter Ankersen til BT.

Peter Ankersen håber på et gensyn med FCK, og vil meget gerne følge i William Kvists fodspor, men først efter et nyt udlandseventyr er overstået. Derfor håber han, at et FCK-gensyn kan blive muligt om 3-4 år.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

– Jeg håber, at det her er et ’på gensyn’. At jeg lige skal ud og udfordre mig selv nogle år, og så håber jeg, at der er plads til, at jeg kommer tilbage på et tidspunkt. Det er mit mål. Jeg håber også, at jeg kan være en del af det i fremtiden. Lidt a la sådan en rolle, som William har haft, eller Pierre Bengtsson, udtaler Peter Ankersen.

I samme interview med BT, kommer han ind på, at de to største skuffelser i hans tid i FCK, har været sidste års rædselssæson, og så VM i 2018, hvor han ikke var med i Rusland, til trods for, at han havde spillet størstedelen af kvalifikationskampene. Peter Ankersen fik debut på landsholdet i 2013, og har sidenhen spillet 23 landskampe.

28-årige Peter Ankersen har spillet 174 kampe for F.C København. Her er det blevet til 9 mål, 36 assists, 17 gule kort og et enkelt rødt kort.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top