Arsenal klar til at handle: Vil hente dansk stjerne til sommer

The perfect guide to the casino

Arsenal klar til at handle: Vil hente dansk stjerne til sommer

Foto: Ritzau Scanpix


Arsenal har ikke ligefrem haft det bedste forsvar endnu engang. I Premier League lukkede de 51 mål ind, hvilket kun Manchester United overgik af top 9 holdene i Premier League. Derfor virker det fornuftigt at forstærke forsvaret, og det kan en dansker meget vel ende med at gøre.

Således melder den italienske journalist for Gazzetta dello Sport, Nicoló Schira, at Arsenal håber på at snyde Manchester United, Tottenham, Inter og Juventus i kampen om at sikre danske Joachim Andersen fra Sampdoria. I weekenden spiller Joachim Andersen og Sampdoria mod Juventus, og her skulle Arsenal have en talentspejder klar til at kigge på Joachim Andersen, og holdkammerat Dennis Praet.

Det er ikke første gang, at Arsenal har en talentspejder til at holde øje med Joachim Andersen, og Nicoló Schira skriver, at The Gunners skulle være klar til at hente Andersen til sommer. 22-årige Joachim Andersen har været en kæmpe profil i Sampdoria i denne sæson, og skiftede til klubben i 2017 fra FC Twente. Han har kontrakt med klubben indtil 2022, og har i denne sæson spillet 34 kampe for klubben.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Joachim Andersen er en af de største profiler på det danske U-21 landshold, der snart skal spille EM. Udover dette, har han været med i A-landsholdstruppen, og snuser til at blive en fast del af holdet. Udover Joachim Andersen, så skulle Arsenal også holde øje med Samuel Umtitis situation i Barcelona, da han kunne blive til overs, hvis FC Barcelona henter Matthijs de Ligt til sommer.

Joachim Andersen har spillet 42 kampe for Sampdoria. Her er det blevet til 1 assist og 7 gule kort.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top