Chelsea-stjernen bekræfter forlængelsen: 'Jeg elsker klubben'

The perfect guide to the casino

Chelsea-stjernen bekræfter forlængelsen: ‘Jeg elsker klubben’

Foto: Ritzau Scanpix


Chelsea spillede sig igår i Europa League finalen, efter de slog Eintracht Frankfurt ud på straffespark. Nu er der endnu en glædelig nyhed til Chelsea fansene.  

Det er desværre ikke Eden Hazard, som forlænger kontrakten men derimod en anden stjerne. Det er den 32-årige David Luiz, som meget snart kan annoncere den nye aftale. Det var efter sejren over Frankfurt, at han udtalte sig om hans situation, og at han forventede en forlængelse.

– Jeg regner med det. Snart vil i alle vide det. Det vil blive før Europa League finalen, måske om fem dage. Jeg elsker den her klub. Mine store øjeblikke i fodbold har været her, specielt de europæiske titler – Champions League og Europa League, udtalte David Luiz.

Her er de største fejl som du absolut ikke må lave

Han har vundet Champions League med Chelsea i 2011/12 sæsonen, og har også vundet Premier League en gang og FA-cuppen to gange. I samme interview, hvor han bekræfter sin fremtid, udtalte han sig også om fansenes støtte.

– Min relation med fansene har altid været god, siden den første dag jeg spillede her. Jeg prøver bare at gøre mit bedste og gøre dem glade, udtalte David Luiz.

Disse odds skal du spille i dag! ?

Udover Chelsea, har David Luiz spillet i Benfica, PSG og EC Vitoria. Han fik debut på det brasilianske landshold i 2010, og har sidenhen spillet 57 kampe for førsteholdet. Her har han scoret 3 mål og leveret 3 assists.

Få dagens SIKRE spilforslag lige her ❗

David Luiz har spillet i Chelsea i to omgange. Det er blevet til 246 kampe for klubben, hvor han også har scoret 18 mål og leveret 12 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top