Optakt: F.C Barcelona - Liverpool

The perfect guide to the casino

Optakt: F.C Barcelona – Liverpool

Foto: Ritzau Scanpix

I går blev det første af to brag i Champions League semifinalerne spillet. I aften går det derfor løs igen, hvor mægtige F.C Barcelona, tager imod brølstærke Liverpool. Spørgsmålet er, hvem der kan skabe det bedste udgangspunkt i det første opgør. 

Det er nok de to stærkeste hold, som står overfor hinanden, og der er tale om en kamp, som kan ende med lidt af hvert. Liverpool har både Fabinho og Roberto Firmino med i truppen, som ellers var meldt tvivlsomme. Virgil Van Dijk skal gøre sit for at stoppe Lionel Messi, og hvis det lykkedes, får F.C Barcelona det svært i aftenes opgør. Hos Mr. Green kan du få odds 10, hvis du tror, at Liverpool tager sejren over F.C Barcelona.

Klik her og få vilde odds på kampen i aften!

Hos 888sport vil de også lege med, og det er med stærke odds. Her får du odds 29 på en Liverpool-sejr. Tror du derimod, at Lionel Messi fortsætter sin form, og F.C Barcelona dermed tager favoritsejren, så kan du hos 888sport få odds 9 på Barcelona sejr. F.C Barcelona har endnu ikke tabt på hjemmebanen i Champions League, og i ligaen er det også kun blevet til 1 nederlag og 3 uafgjorte i 18 kampe.

Få odds 9 på en Liverpool-sejr eller odds 29 på en FC Barcelona-sejr!

Begge hold har ikke tabt en betydende kamp siden januar, og kommer derfor i voldsom stærk form. Liverpool har vundet deres seneste 10 kampe, hvor F.C Barcelona har vundet 10 kampe og spillet 2 uafgjorte i deres sidste 12 kampe. Der er derfor lagt op til en kamp mellem to hold, som ikke har prøvet følelsen af at tabe en kamp i denne sæson særligt meget.

Hos MrGreen får du odds 10 på en Liverpool-sejr

Kampen i aften er derfor en ‘must see’, og er for mange den moralske ‘finale’, mellem to af de hold, som har præsteret allerbedst i denne sæson.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top