Stort familie-drama: Mathias Hjort ud efter sin søster - Du gætter aldrig hvorfor

The perfect guide to the casino

Stort familie-drama: Mathias Hjort ud efter sin søster – Du gætter aldrig hvorfor

Mathias Hjort afslører, at han er chokeret over sin søster, Louise Hjort, der ikke har udvist særlig stor støtte i forbindelse med hans tilbagevenden til tv-skærmen.

Mathias Hjort, der tidligere har medvirket i reality-programmet ‘Paradise Hotel’ over to omgange, vendte for nylig tilbage til tv-skærmen, da han var blandt deltageren i Amazon Prime-programmet ‘Good Luck Guys’, som han faktisk også endte med at vinde.

Man skulle derfor også tro, at støtten var stor fra søsteren Louise Hjort, der vandt sidste års udgave af ‘Paradise’, men det har altså ikke været tilfældet.

Det fortæller Mathias til SE og HØRs “Sladderministeriet”.

– Hvad siger Louise til dit “Good luck guys”-eventyr, spørger “Sladderministeriets vært, Nicklas Erik Lagerstorf.

– Jamen det er faktisk et godt spørgsmål, for det ved jeg faktisk ikke. Hun har ikke skrevet tillykke, så det er jeg faktisk lidt chokeret over, siger Mathias Hjort, der afviser, at søskendeparret er uvenner.

– Der er mange, der har spurgt, om vi er uvenner, fordi hun ikke har delt noget eller støttet.

– Men jeg har kørt hende i lufthavnen, hentet hende i lufthavnen, set den dårligste sæson af “Paradise” – no offense, men i min optik er det den dårligste sæson, der har været – der har jeg set alle afsnit, jeg har spurgt ind til hende, set hende og Sejr og fået forståelse for, hvorfor hun holder så meget af manden …

– Jeg har virkelig vist interesse. Min bror og jeg kørte også til København for at se finalen i en halv time, for så at tage hjem igen, fortæller Mathias, der ikke lægger skjul på, at han er en smule skuffet over, at han ikke har fået nogen støtte igen.

– Det er jeg lidt skuffet over. Så er jeg glad for, at jeg altid har haft støtten i mine kammerater og forældre, og min storebror har også været der.

– Det er lidt sjovt, at det er alle udover min egen søster, som man måske skulle tro …, afslutter Mathias.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top