Reality-bombe! Christel og Teitur er færdige med hinanden

The perfect guide to the casino

Reality-bombe! Christel og Teitur er færdige med hinanden

Det labre reality-par er ikke længere kærester.

Teitur Skoubo og Christel Trubka, der for nylig var at finde pĂĄ tv-skærmen i reality-programmet ‘Singletown’, som blev vist pĂĄ Dplay, er ikke længere kærester.

Det oplyser de begge to på Instagram, hvor de samtidig fortæller, at det faktisk er halvanden måned siden, at de gjorde det forbi med hinanden.

– Teitur og jeg blev enige om at gå hver til sit for seks ugers tid siden. Vi holder stadig af hinanden og har daglig kontakt, skriver Christel på sin Instagram-profil, mens det fra Teitur lyder:

– Vi har valgt at ikke dele noget, før vi selv vidste, hvad der skulle ske mellem os. For cirka 1,5 mĂĄneden siden fik vi snakket sammen om vores forhold og blev enige om, at vi ikke skulle være være sammen mere. Vi har det stadig meget godt sammen og holder meget af hinanden, skiver ‘Paradise’-hunken.

Teitur og Christel har ellers tidligere snakket åbent om, at de godt kunne tænke sig at stifte familie og flytte sammen, men de planer bliver efter alt at dømme ikke til noget nu.

Se videoen øverst i artiklen: To år siden: gense vanvittig afslutning på braget mellem McGregor og Khabib, der ender i nye slagsmål.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top