Medina åbner op om mørk fortid

The perfect guide to the casino

Medina åbner op om mørk fortid

Den 37-årige sangerinde Medina fortæller, at hun tidligere i sin karriere har overvejet at begå selvmord.

Medina er en af Danmarks mest succesfulde sangerinder, men den 36-årige sangfugl med de chilenske rødder fortæller, at livet som popstjerne ikke altid har været en dans på røde roser.

Mediernes artikler om hendes ‘fiaskoer’ var for meget for hende, og hun overvejede faktisk at tage sit eget liv.

– Min tvivl på mig selv var begyndt at vokse enormt meget, fordi jeg hele tiden skulle læse om, hvor dårlig jeg er, hvor fiasko-agtig jeg er. Det er ikke et liv, jeg vil leve. Det er ikke værdigt for nogen at blive behandlet på den måde, når det ikke er sådan, jeg er. Det påvirker jo, hvis der kontinuerligt kun står så mange dårlige ting. Så må jeg jo være så dårlig, som de siger. Det kan jo ikke passe ellers. Så til sidst begyndte jeg faktisk at tro på det selv. Lige pludselig ramte den bare: ”Jamen, de har jo ret”, har hun tidligere fortalt i ‘Toppen af poppen’, hvor hun også satte flere ord på den svære tid:

– Jeg tror egentligt, at det ændrede sig der, hvor jeg stod på en skammel på en balkon på ‘The London’ i LA og tænkte: ”Nu hopper jeg bare. Fordi, hvorfor fa’en skulle jeg ikke det? Det er jo lort, det jeg har lavet. Det har jeg jo fået at vide i så mange år nu”. Jeg stod på den her skammel, og alt gik meget hurtigt, og jeg blev helt sådan: ”Nej, nej, nej, okay, hvad fanden laver jeg?”. Så satte jeg mig ind på sengen og sad og kiggede ind i væggen i et par timer, for lige at samle mig selv og tænke ”Okay, det var hertil og ikke længere”.

Medina er i dag oven på igen, og hun danner privat par med Malo Chapsal. De blev tidligere på året gift og venter nu
deres første barn sammen.

Se videoen øverst i artiklen: To år siden: gense vanvittig afslutning på braget mellem McGregor og Khabib, der ender i nye slagsmål.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top