Åke havde havde gæld på 400.000 og fik lukket sit firma: Sådan går det ham i dag

The perfect guide to the casino

Åke havde havde gæld på 400.000 og fik lukket sit firma: Sådan går det ham i dag

Landmanden fra Nødebo har ikke været lydhør over for eksperternes råd, siden hans deltagelse i tv-programmet.

27-årige Åke var tidligere på året aktuel i tv-programmet ‘Luksusfælden’, hvor eksperterne skulle forsøge at hjælpe ham af med sin gæld på svimlende 400.000 kroner.

I forsøget på at få Åkes økonomi på rette køl, så skulle han blandt andet lukke sit firma og sælge ud af diverse anskaffelser.

Nu har Åke dog genstartet sit firma ‘Boisen Multiservice’, selvom han efter eksperternes mening opførte sig dybt uansvarligt, da han havde stiftet en gæld på 400.000 kroner uden at afdrage til hverken almindelige kreditorer, told og skat samt forældrene.

Det fortæller han til Realityportalen.dk:

– Der gik små tre måneder, og så begyndte kunderne at ringe for at høre, om jeg ville lave havearbejde for dem. På kort tid omsatte jeg for 50.000 kroner og startede derfor op igen samtidig med, at jeg arbejdede som landbrugsmedhjælper. Så jeg har mere end rigeligt med arbejde, siger Åke Boisen, der samtidig fortæller, at hans beslutning om at genåbne sit firma ikke møder opbakning fra veninden Mette:

– Det, jeg gjorde forkert, var, at jeg ikke tog mig ordentlig betalt for mit arbejde. Det gør jeg nu, forsikrer Åke, der dog heller ikke møder opbakning fra veninden Mette, der stillede op for at hjælpe ham. Deres aftale var nemlig, at han skulle rette ind efter eksperternes anvisninger. Det har han så ikke gjort efter optagelserne, der fandt sted i foråret. Det var præcis, hvad Mette frygtede, så hun er naturligvis skuffet.

– Hun er sikker på, at vi mødes til et nyt afsnit af ‘Luksusfælden’ om fire år. Så sådan er det mellem os. Hun føler lidt, at hun har spildt sin tid med sin medvirken, siger Åke, som stadig afdrager på en 200.000 kroner stor gældspost.

SE DEN FRÆKKE VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: PARADISE’-BABES SOM NUMMERPIGER TIL STORKAMP

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top