KÆMPE drama mellem realitystjerner: 'Jeg smadrer din sidste hjernecelle'

The perfect guide to the casino

KÆMPE drama mellem realitystjerner: ‘Jeg smadrer din sidste hjernecelle’

Foto: TV3

Læs også: Bendtner er taget til julefrokost: Så deler Philine vanvittigt billede fra hjemmet


Det er ikke pæne gloser, der bliver sendt frem og tilbage, når realitydeltagere skændes på de sociale medier.

Nu er den så gal igen. Geggo og Cengiz har via Stjerneboksning Instagram-siden slået et opslag op, hvor man kan tagge den eller de personer, man gerne vil se kæmpe mod hinanden i Stjerneboksning 2. Derfor bliver der allerede nu skrevet en masse stikpiller blandt realitydeltagerne, og nu har særligt to personer taget det til det næste niveau.

Læs også: Lækkerier: Pernille Rosendahl hitter på Instagram

Da Ronni Lindvig blev spurgt ind til, om han ikke skulle bokse mod Mathias Hjort fra ‘Paradise Hotel’, svarede både Mathias og Ronni, at de var friske. Mathias kunne dog ikke holde sit svar til ‘ja’, og endte også med at sende en kæmpe sviner mod ‘Robinson’-deltageren Baris Bicen.

Den sviner ville Baris ikke finde sig i, og svarede prompte tilbage via sin egen Insta-story. Baris inviterede Mathias til en uofficiel kamp i Mikenta, hvor Baris normalt træner blandt andet MMA, i håbet om at banke Mathias’ sidste hjerneceller væk.

Læs også: Vilde rygter: Utro?

For at det ikke skulle være nok, har Baris også delt et screenshot af hans chat med Mathias, hvor det ikke ligefrem tyder på, at de kan lide hinanden.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top