Afsløring: Derfor afviste Erling Håland Manchester United - Havde ét særligt krav

The perfect guide to the casino

Afsløring: Derfor afviste Erling Håland Manchester United – Havde ét særligt krav

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Det kom som lidt af et chok, da Borussia Dortmund afslørede, at de havde sikret sig norske Erling Håland.

Efter 28 mål og syv assists i sæsonens 22 kampe, bliver det til et farvel fra Håland og et goddag til Bundesligaen. Her skal han spille sammen med Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen, og samtidig stå foran ‘Den Gule Mur’ i lang tid. Inden skiftet til Borussia Dortmund, blev flere klubber nævnt som fremtidige klubber herunder Manchester United, Leipzig og Juventus.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Manchester United havde den fordel, at de stadig har landsmanden Ole Gunnar Solskjær som træner, men det var ikke nok i sidste ende, og nu afslører norske VG, hvorfor det blev et nej til Manchester United og et ja til Borussia Dortmund. I sidste ende trak Manchester United sig, og ifølge VG, så var det fordi, at de ikke kunne acceptere Hålands sidste krav til klubben.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Erling Hålands far, Alf Inge Haaland, og agent, Mino Raiola, krævede ifølge avisen, en andel af spillerens fremtidige salg samt en frikøbsklausul i kontrakten, og det ville United ikke acceptere, da de var bange for, at disse krav gjorde, at Mino Raiola ville få mere kontrol over en fremtidig transfer end klubben. Derfor afvist Håland Manchester United, og sagde i stedet ja til Dortmund, der angivenligt også skulle have betydet, at Mino Raiola modtog 75 millioner kroner.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top