Officielt: Ishøj IF henter tidligere Superliga-profil til klubben

The perfect guide to the casino

Officielt: Ishøj IF henter tidligere Superliga-profil til klubben

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


De har teaset det længe, og nu skete det endelig.

Hvis man har fulgt Ishøj IF på Instagram, ville man vide, at de planlagde noget af et kup ifølge dem selv, efter Nicki Bille ikke fortsatte i klubben. Den 13. december skrev de på et opslag, at der ville ske spændende ting og sager mellem jul og nytår, og at det var et større navn end Nicklas Bendtner. Det ville være syndt at sige, men derfor er det stadig lidt af et kup, som Ishøj IF har lavet.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Fredag aften offentliggjorde Ishøj, at man har hentet Osama Akharraz til klubben. Den 29-årige Akharraz har næsten lige stoppet karrieren efter flere skader, men fortsætter nu i Ishøj. Den tidligere Brøndby-spiller var ved at få lidt af et gennembrud tilbage i 2011, men var ikke tilfreds med den kontrakt, som Brøndby tilbød ham dengang, og derfor tog han til AGF.


Foto: Ishøj IF

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

I AGF spillede han i to og et halvt år, og nåede at spille 84 kampe for klubben. Efter problemer med fansene forlod han AGF, og sidenhen er det kun gået en vej, for det ellers lovende talent. Nu får han så lov til at prøve kræfter med Ishøj.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top