NY UDVIKLING: Bernio Verhagen er stukket af fra politiet

The perfect guide to the casino

NY UDVIKLING: Bernio Verhagen er stukket af fra politiet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Bernio Verhagen håbede på, at han skulle have den helt store karriere i danske Viborg, da han på magisk vis fik en kontrakt.

Siden den 3. juli, har han været hovedpersonen i Viborg, da det var her, at hele svindelnummeret begyndte. Viborg blev kontaktet af en falsk agent, og den 1. september bliver Bernio Verhagen for første gang præsenteret for Viborg. Her fik man af vide, at han kun skulle være der i et par måneder, før han ville blive solgt til en kinesisk klub.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Den 22. oktober træner han med i Viborg og bliver senere hen præsenteret. Fra november gik det så amok. Diverse danske medier afslører, at Verhagens agent er falsk, og tilbuddet fra den kinesiske klub også er falsk. Man finder samtidig ud af, at Verhagen har løjet, da han fortalte, at han har været til prøvetræninger i andre danske klubber.

Det hele eskalerer da Viborg ophæver kontrakten og det kommer frem, at Verhagen har udsat sin danske ekskæreste for økonomisk svindel og dødstrusler. Derfor bliver han meldt til politiet, hvor han endte med at blive varetægtsfængslet indtil i dag. Nu er det så stukket helt af, da den 25-årige Verhagen er stukket af fra politiet.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Dermed er sidste kapitel langt fra skrevet i sagen om Verhagen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top