Real Madrid lurer på Eriksen til spotpris - men han er ikke nummer 1

The perfect guide to the casino

Real Madrid lurer på Eriksen til spotpris – men han er ikke nummer 1

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Det er stadig en mulighed, at Christian Eriksen ender i Real Madrid, hvis de kan få ham billigt. Men han er ikke første-prioritet.

Ifølge den spanske sportsavis MARCA er Real Madrid interesserede i Christian Eriksen, som klubben tilsyneladende kan få til spotpris.

Der er tale om en gammel kærlighed, men Real Madrid trak ifølge MARCA følehornene til sig, da Tottenham satte et prisskilt på den danske landsholdsstjerne på 250 millioner euro (1,8 milliarder kroner). Det ville i givet fald have gjort Christian Eriksen til verdens dyreste spiller.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Andre har dog rapporteret om et prisskilt på omkring en milliard kroner i sommer. Det var stadig så mange penge, at Tottenham ifølge klubben selv ikke modtog et eneste tilbud på den nu 27-årige dansker, der har kontraktudløb til næste sommer.

Derfor kan han ifølge flere medier købes for 40 millioner euro (350 millioner kroner) til januar. Alternativet for Tottenham er, at de ikke får en krone til sommer.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Christian Eriksen har dog ikke på noget tidspunkt været førstevalg for Real Madrids træner, Zinédine Zidane. Det er og bliver ifølge samme MARCA hans franske landsmand, Paul Pogba, som Manchester United i sommer sagde nej, nej og atter nej til at sælge.

Tottenhams manager José Mourinho, siger, at han ikke gider snakke om CHristian Eriksen og de to belgiere, Jan Vertonghen og Toby Alderweireld, der er i samme situation,

– Men hvis jeg oåstod, at jeg ikke har talt med Daniel Levy (Tottenhams formand, red.) om de tre spillere, ville jeg være fuld af løgn, siger portugiseren.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top