Messi indrømmer: Det gjorde ondt, da Cristiano vandt Ballon d'Or

The perfect guide to the casino

Messi indrømmer: Det gjorde ondt, da Cristiano vandt Ballon d’Or

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Lionel Messi var ikke glad, da Cristiano Ronaldo udlignede hans rekord med fem Ballon d’Or-titler. Men han indrømmer, at det var fortjent.

Mens det har været tydeligt, at Cristiano Ronaldo holdt gode miner til slet spil, når han klappede ad Lionel Messi, har argentineren været bedre til at holde facaden, når rollerne var byttet om. Men han indrømmer, at det gik ham på, da portugiseren udlignede hans Ballon d’Or-priser i 2017. På dette tidspunkt var de begge blevet kåret til verdens bedste spiller fem gange.

– Det gjorde ondt, at jeg ikke længere var alene på toppen, siger Lionel Messi ifølge det spanske sportsavis AS.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

– Men samtidig må jeg sige, at det var fortjent, at Cristiano vandt i flere år i træk. Og jeg kunne ikke gøre så meget ved det, siger den 32-årige FC Barcelona-spiller, der mandag kom foran med 6-5 i konkurrencen, da han vandt årets Ballon d’Or.

– Jeg forstår godt, hvorfor jeg ikke vandt. Da Cristiano vandt i 2016 og 2017, havde han vundet Champions League med sin klub (Real Madrid, red.), og han havde været afgørende i Champions Leagye. Og den turnering er meget vigtig i forhold til at vinde Ballon d’or, siger Lionel Messi.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Da han vandt årets konkurrence, var det første gang siden 2913, at vinderen af Ballon D’Or ikke også havde vundet Champions League. Dengang vandt Bayern München verdens stærkeste kluburnering, men Cristiano Ronaldo blev kåret til årets bedste spiller.

Cristiano Ronaldo – der i sommeren 2018 skiftede til Juventus – blev måtte mandag aften nøjes med at blive kåret til den bedste spiller i Serie A.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top