Det er en ommer Peter Møller: Dette sagde han om Åge Hareide sidste år

The perfect guide to the casino

Det er en ommer Peter Møller: Dette sagde han om Åge Hareide sidste år

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Åge Hareide står i en rigtig speciel situation, da han allerede nu ved, at ligegyldigt, hvor godt han gør det, både før og under EM, så har han ikke en fremtid på det danske landshold.

DBUs fodbolddirektør Peter Møller, var nemlig rigtig tidligt ude og afsløre, at man havde lavet en aftale med Kasper Hjulmand, når Åge Hareides kontrakt udløber efter EM 2020. Det er til trods for, at Åge Hareide har det højeste pointgennemsnit som dansk landstræner, og har en rigtig flot stime kørende, uden nogle nederlag.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

I et interview med BT, sagde Peter Møller sidste år, at Åge Hareide kunne være landstræner ligså længe han ville, hvis han fik Danmark med til EM 2020. Noget som altså ser ud til at ske nu, medmindre alt går galt. Derfor blev han spurgt af samme medie, om en kommentar til dette.

– Han skal bare sørge for, vi kommer med til EM. Så bestemmer han selv, hvor længe han vil sidde der, lød ordene helt præcist, og det blev Peter Møller derfor nødt til at kommentere på endnu en gang.

– Det kan jeg godt huske, ja. Vi kan godt ribbe op i det én gang til. Jeg har sagt det før. Lige pludselig var der en unik mulighed for at få en træner, som var meget eftertragtet. Både i Europa og her i Danmark. Det var en mulighed, som næsten var for god til at lade gå fra sig. Nej(til spørgsmålet om han fortryder sin udtalelse, red.), jeg synes stadig ikke, Åge har fået den kredit, han skulle have. Ikke når jeg kigger på udlægningen i TV og andre steder.

Peter Møller slår også fast, at man ikke har fyret Åge Hareide, og at der ikke er tale om et fravalg af nordmanden, men i stedet et tilvalg af Kasper Hjulmand. Til sidst slår han også fast, at der er 100% chance for, at Åge Hareide bliver kontrakten ud, ligegyldigt hvordan resultaterne er, medmindre normanden selv stopper.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top