Dagens spilforslag: FC København og FC Midtjylland brager sammen i Parken

The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: FC København og FC Midtjylland brager sammen i Parken

Oddsforslag: Begge hold scorer

Kampen kan streames hos Bet365.

Søndag aften tager FC København hjemme i Parken imod FC Midtjylland, og det bliver et opgør mellem to rivalerne, som har kæmpet mod hinanden om mesterskabet de seneste år. Efter en dårlig start på sæsonen er FC København igen tilbage i mesterskabskampen, ligesom FC Midtjylland hele tiden har været en del af den.

Inden opgøret er værterne fra FC København placeret på 4. pladsen i tabellen, mens FC Midtjylland er placeret på 2. pladsen, hvor de har hele fem point ned til dagens værter. FC København står således noteret for 34 point efter de første 20 kampe, mens FC Midtjylland har 39 point efter samme antal kampe. Formmæssigt er begge mandskaber inde i nogle skuffende stimer, da FC København i de seneste fem Superliga-kampe har vundet to, spillet to uafgjorte og tabt én. FC Midtjylland har vundet tre og tabt de seneste to, hvor de tilmed ikke har scoret.

Læs også: Hård dom: FÆRDIG i Brøndby!

FC København har fortsat ligaens farligste offensiv, da de har scoret 38 mål. Samtidig har de ligaens næstedårligste forsvar sammen med AC Horsens, da de har lukket hele 33 mål ind. I de seneste fem kampe er der således gået hele 10 mål ind mod FC København, som også er uden Zanka i dagens opgør. FC Midtjylland har sammen med AGF ligaens næstbedste forsvar, da de blot har indkasseret 20 mål. Randers har ligaens bedste forsvar med 19 indkasserede mål.

Når FC København og FC Midtjylland mødes har kampene ofte deres eget liv, og form og statistik kan sjældent benyttes. Begge mandskaber går således benhårdt efter sejren, hvilket vil give tre yderst vigtige point i toppen af tabellen.

Derfor er dagens spilforslag: Begge hold scorer

Spilletidspunkt: Søndag kl. 18:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.66

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 332 kr.

Overskud: 132 kr.

Kampen kan streames hos Bet365.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Her er billederne: Se situationen, der koster ‘Zanka’ gult kort

Læs også: Brøndby-boss kørte Superliga-stjerne under bussen efter dumpet lægetjekket: ‘Hans egen skyld’

Læs også: FCK hyrer KÆMPE Brøndby-fan – Se beviserne her

Læs også: Twitter-folket slagter Viktor Fischer: Selv VAR orker det ikke længere

Læs også: Union Berlin jagter Brøndby-stopper

Læs også: Færdig i FC København: Kan ende med at købe Wilczek ud af million-kontrakten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top