The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Bayern stormer i Champions League-finalen – til glæde for DIN spillekonto

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Bayern München – Lyon – Bayern vinder med mindst to mål (handicap -1)

– Paris Saint-Germain kom som det første hold i Champions League-finalen ved at vinde over RB Leipzig, og onsdagens semifinale har også en klar favorit i skikkelse af Bayern München, som møder Lyon, der yderst overraskende slog Manchester City ud af turneringen.

– Bayern München vandt med hele 8-2 over det nu tidligere storhold, FC Barcelona, i kvartfinalen. De fremstår som favoritter til ikke bare at vinde denne kamp – men også hele turneringen. Bayern München har vundet alle deres ni kampe i denne sæsons Champions League.

– Klubben vandt det tyske mesterskab for ottende gang på stribe. De er ubesejrede i 2020, og de har vundet de sidste 19 kampe i træk i alle turneringer

– De har scoret 94 mål i disse 19 kampe, og i de ni kampe i Champions League har Bayern München scoret 39 mål, så Lyons forsvar får virkelig noget at se til.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– For Lyon er sagen ret enkel. De skal vinde Champions League for at komme med i europæisk fodbold til næste sæson, for de sluttede på en beskeden syveneplads i den franske liga, som blev afblæst i foråret på grund af coronavirus.

– Lyon har vist flot form på det seneste med en ligacup-finale mod Paris Saint-Germain, som de først tabte efter straffesparkskonkurrence samt en samlet sejr over Juventus i ottendedelsfinalen og dernæst 3-1 over Manchester City. (Du kan se højdepunkter og mål i sejren over Manchester City på videoen øverst på siden).

– Lyon har scoret i otte ud af deres ni kampe i Champions League i denne sæson.

– En sejr til Bayern kombineret med, at begge holds scorer er derfor også lidt fristende. Onsidebetting giver odds 2,15. Men risikoen er, at Lyon begynder at opgive, hvis Bayern først drøner derudaf ligesom mod FC Barcelona. Vi prøver med det lidt mere forsigtige spil: At Bayern vinder med mindst to mål. Det giver odds 1,62. Tror man på tremålssejr eller mere til Bayern, kan man få det til odds 2,55.

Spilletidspunkt: Onsdag kl. 21.00

Sådan sluttede de

Bayern München nummer 1 i Bundesligaen (V26 U4 T4)
Lyon nummer 7 i Ligue 1 (V11 U7 T10)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,62

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 324 kroner

Overskud: 124 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top