Odds-forslag: Neymar og Mbappé stopper Yussuf Poulsen - til glæde for DIN spillekonto

The perfect guide to the casino

Odds-forslag: Neymar og Mbappé stopper Yussuf Poulsen – til glæde for DIN spillekonto

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . RB Leipzig – Paris Saint-Germain – PSG vinder i ordinær tid

– Den første semifinale i årets Champions League står mellem turneringens helt store overraskelse, RB Leipzig med danske Yussuf Poulsen som anfører, og Paris Saint-Germain. De franske mestre har aldrig vundet turneringen, men det er en prioritet for klubben, der fejrer sit 50-års jubilæum i år.

– RB Leipzig er et solidt mandskab, som man sagtens kan slå sig på. De er ene om at have taget point fra Bayern München i 2020, da de spillede 0-0 i Bundesligaen. Men de er også kommet så langt som til semifinalen i Champions League på en forholdsvis let måde. De var i den nemmeste indledende pulje, de tævede et svækket Tottenham-mandskab i ottendedelsfinalen, og de vandt fortjent over Atlético Madrid i kvartfinalen. Men det her bliver første gang i denne sæson, hvor modstanderen er et virkeligt klassehold.

– Leipzig sluttede ikke specielt godt af i Bundesligaen med uafgjorte kampe mod Paderborn, Fortuna Düsseldorf og Wolfsburg og nederlag til Boryussia Dortmund – selvom der retfærdigvis også var sejre over Augsburg og Hoffenheim at glæde sig over. Men det viser, at de slet ikke er usårlige.

– RB Leipzig mangler topscoreren Timo Werner, der allerede er skiftet til Chelsea. De kommer naturligvis med 11 mand alligevel, men det er en klar svækkelse.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– PSG har større navne end østtyskerne i form af Neymar og Kylian Mbappé, men de var sandt at sige heldige med at komme i semifinalen, for sejren mod Atalanta i kvartfinalen kom først i hus takket være to PSG-mål i slutfasen. Dette comeback vidner dog også om god moral (du kan se det på videoen øverst på siden).

– De franske mestre har i det hele taget ikke været så overbevisende på det seneste. De skulle bruge straffesparkskonkurrence for at slå Lyon i den franske liga-cup finale, og inden corona-pausen havde de visse kvaler med at slå Borussia Dortmund ud af Champions League i ottendedelsfinalen.

– PSG har dog scoret i 33 Champions League-kampe på stribe, og det må der også være en chance for, at de gør her. Nu er tiden kommet ti at vise, hvad de står for.

– Onsidebetting giver 1,76 på sejr til Paris Saint-Germain i ordinær tid, og det bet napper vi. Da PSG faktisk indkasserer en del mål, og da RB Leipzig råder over en fornuftig offensiv – selv uden Timo Werner – kan man også gå efter, at PSG vinder og at begge hold scorer. Det giver odds 2,75. Mål af Neymar honoreres med 2,30, mens Kylian Mbappé som målscorer er nede i odds 2,15.

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 21.00

Sådan sluttede de

RB Leipzig nummer 3 i Bundesligaen (V18 U12 T4)
Paris Saint-Germian nummer 1 i Ligue 1 (V22 U2 T3) – turnering afblæst på grund af corona-pandemien

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,76

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 352 kroner

Overskud: 152 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top