Oddsforslag: Mål mod Kasper Schmeichel giver knaster til DIG

The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Mål mod Kasper Schmeichel giver knaster til DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Leicester – Brighton – begge hold scorer

– Leicester lever stadig højt på den utrolige sæsonstart, hvor det lykkedes at samle 35 point sammen i de første 15 kampe. De efterfølgende 15 kampe har imidlertid kun givet 19 point, så gasser er gået lidt af ballonen.

– Senest blev det uafgjort hjemme mod Watford, som ligger i nedrykningsfare, så holdet er ikke helt, hvad det var tidligere på sæsonen.

– Kasper Schmeichel har indkasseret mål i seks ud af de seneste syv hjemmekampe på King Power Stadium.

– Leicester har dog gode erfaringer med at spille mod Brighton. De er ubesejrede i de seneste fem opgør, hvoraf de fire er vundet.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Nedrykningstruede Brighton kom til gengæld fint i gang efter corona-pausen med en sen sejr på 2-1 hjemme over Arsenal, der gav holdet lidt afstand til den værste suppedas.

– Ude har de dog ikke været så meget værd. De har ikke vundet en eneste af deres seneste syv udekampe, men spørgsmålet er så, om det kan ændre sig, når der ingen tilskuere er.

– Bemærk dog også! Dette bet kræver kun, at begge hold scorer. Det siger intet om, hvem der vinder kampen.

– Bet365.com giver odds 1,95 på, at begge hold scorer, og det går vi efter. Man kan også vælge at spille på, at Leicesters topscorer, Jamie Vardy, scorer i kampen. Det vil i givet fald være hans mål nummer 100 i Premier League-historien – og nummer 20 i år i kamp 31. Det giver odds 1,72, og mod en klub fra nederste halvdel er der umiddelbart værdi i spillet.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Tirsdag kl. 19.00

Sådan ligger deBookmaker: bet365.com

Odds: 1,95

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 292,50 kroner

Overskud: 142,50 kroner

(Øverst på siden kan du se en video med alle målene i Premier League i sidste runde. Du kan se både Brighton og Leicester score).

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top