Bookmaker: Choksejr fordobler Ulvenes chancer

The perfect guide to the casino

Bookmaker: Choksejr fordobler Ulvenes chancer

Manchester United er fortsat favoritter til at gå videre, men FC Midtjyllands sejr betyder ifølge NordicBet, at de danske mestre har fordoblet deres chancer. Der er nu 30 procent sandsynlighed for, at uldjyderne sender mægtige United ud i mørket.

FC Midtjyllands choksejr på 2-1 over Manchester United i Europa League kostede ikke bare dyrt på imagekontoen hos Manchester United. Den kostede også dyrt for kunderne hos NordicBet, hvor over 90 procent af indskuddene var lagt på englænderne.

Forud for gårsdagens opgør lød vurderingen, at Midtjylland havde 15 procent chance for at slå United ud af turneringen. Det kom til udtryk i odds 6. I dag kan samme udfald spilles til odds 3, hvilket er udtryk for en chancevurdering på imponerende 30 procent.

– Manchester Uniteds lønbudget er tyve gange så stort som FC Midtjyllands, men det kunne bestemt ikke ses i går. Midtjyderne virkede motiverede og friske, mens englænderne lignede et hold uden selvtillid. Derfor har Ulvene gode grunde til at lugte blod, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og fortsætter:

Hvilket hold går videre til næste runde?

FC Midtjylland 3.00

Manchester United 1,33

Mest læste på Footy.dk

1. Messi YDMYGER Celta Vigo: Afleverer bolden på et straffespark
2. Sjov brødre-historie om Milans 16-årige kometkeeper
3. Manchester United-stjerne festede til tidligt om morgenen og var i infight
4. Englændere giver Kasper Schmeichel vildt kælenavn efter én særlig aktion mod Arsenal
5. Frisk spillefugl vinder store penge på at gætte én speciel målscorer i Liverpools kæmpe-sejr

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top