Guldodds: Vind kassen på pokalbraget mellem FCK - FC Nordsjælland

The perfect guide to the casino

Guldodds: Vind kassen på pokalbraget mellem FCK – FC Nordsjælland

Kamp: FCK – FC Nordsjælland
Spilforslag: FCK vinder kampen

Odds: 1,66

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Der er lagt op til et brag af en kamp, når FC København torsdag aften tager imod FC Nordsjælland hjemme i Parken, hvor pokal-semifinalen mellem de to mesterskabskandidater skal afgøres.

Første opgør mellem de to mandskaber sluttede med en 3-2 sejr til FC Nordsjælland, og dermed skal Jacob Neestrups tropper altså frem over stepperne i aftenens kamp.

Det er heller ingen tvivl om, at pokal-semifinalen kan ende med at blive et spændende opgør, for hverken FC København eller FC Nordsjælland har formået at spille op til niveau den seneste tid, hvor det er blevet til flere pointtab for de to mandskaber i 3F Superligaen.

FC København kan dog glæde sig over hjemmebanefordelen til aftenens kamp, og det er altså ikke helt ubetydeligt. Løverne fra hovedstaden har nemlig et særdeles godt tag på FC Nordsjælland, når de spiller på eget græs.

I de seneste otte indbyrdes kampe mellem FC København og FC Nordsjælland, som er blevet spillet i Parken, er løverne nemlig ubesejret. Seks sejre og to uafgjorte resultater er det blevet til.

På baggrund af hjemmebanefordelen og et FCK-mandskab der er tvunget til sejr, så ser vi også rigtig fin værdi i, at løverne trækker det længste strå.

Spilforslag: FCK vinder kampen
Odds: 1,66
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top