Breaking: Robert Hansen kærester med dansk reality-babe - Kendt fra 'Divaer i junglen'

The perfect guide to the casino

Breaking: Robert Hansen kærester med dansk reality-babe – Kendt fra ‘Divaer i junglen’

Den danske skuespiller har fundet kærligheden på ny.

40-årige Robert Hansen, der er mest kendt for sin hovedrolle i ‘Anja og Viktor’-filmene, har haft et turbulent kærlighedsliv på det seneste.

Tilbage i maj fandt den charmerende skuespiller nemlig sammen med den 30-årige mor til to, Nanna Desiree, men forholdet varede kun to måneder, og bare to uger senere havde Robert Hansen forelsket sig på ny – denne gang i den unge skønhed Elena Silva, men det forhold stod altså heller ikke distancen.

Det har dog ikke skræmt Robert Hansen væk fra at finde den eneste ene, for nu har han altså fundet en ny dame, og det er et ganske velkendt ansigt.

Han har nemlig slået kløerne i den danske reality-babe Nynne Larsen, som blandt andet har medvirket i ‘Dagens mand’ og ‘Divaer i junglen’.

Det bekræfter den veldrejede skønhed overfor SE og HØR:

– Min veninde, som kender os begge, introducerede os, og så hang vi ud som venner i et stykke tid. En aften ringede jeg og spurgte ham, om jeg måtte komme hjem til ham. Her har jeg været lige siden, fortæller Nynne, der med sine 25 år altså er hele 15 år yngre end Robert Hansen.

SE DEN FRÆKKE VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: PARADISE’-BABES SOM NUMMERPIGER TIL STORKAMP

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top