WHAT?! Donald Trump klippet ud af 'Alene Hjemme 2'

The perfect guide to the casino

WHAT?! Donald Trump klippet ud af ‘Alene Hjemme 2’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bendtner er taget til julefrokost: Så deler Philine vanvittigt billede fra hjemmet


Den 73-årige amerikanske præsident trækker igen overskrifterne verden over.

Efter Donald Trump stillede op til det amerikanske præsidentvalg, og sidenhen blev præsident, er populariteten ikke ligefrem gået opad. I stedet er USA i den grad blevet delt i to forskellige lejre, og nu har hele karrieren som amerikansk præsident, fået konsekvenser for en af de mest succesfulde julefilm.

Læs også: Lækkerier: Pernille Rosendahl hitter på Instagram

I ‘Alene Hjemme 2’ bliver Kevin efterladt af sin familie igen, og ender alene i New York lige op til jul. Her vælger han at leje en suite på The Plaza Hotel, der var ejet af Donald Trump i 1992, da filmen blev optaget. Derfor er Donald Trump også kort med i filmen, da Kevin spørger ham om vejen til lobbyen, hvor Donald Trump svarer ‘Ned ad gangen og til venstre’, og derefter kigger lidt forundret tilbage på den unge Kevin.

Den ikoniske scene har den statslige tv-station i Canada, CBC, valgt at cutte væk. Den beslutning er blevet kritiseret, da det ikke kan ses som meget andet end en politisk beslutning, og både Trump og Trump Jr. har kommenteret på sagen. Donald Trump Jr. kalder det for patetisk, imens Donald Trump mener, at filmen aldrig bliver det samme uden den ikoniske scene.

Talsmanden for CBC Chuck Thompson, har udtalt sig til AFP omkring beslutningen, som han ikke kalder for politisk.

– Som det ofte sker i spillefilm, der bliver tilpasset tv, bliver der klippet scener ud. Scenen med Donald Trump er en af mange, der blev klippet ud, da de ikke var vigtige for plottet. De blev klippet ud i 2014, da vi købte filmen, og inden Trump blev valgt som præsident, lyder det fra Chuck Thompson.

Læs også: Vilde rygter: Utro?

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top