26-årig russisk model afslører: Ronaldo skrev til hende, men hun svarede ikke - Så lækker er hun

The perfect guide to the casino

26-årig russisk model afslører: Ronaldo skrev til hende, men hun svarede ikke – Så lækker er hun

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bendtner er taget til julefrokost: Så deler Philine vanvittigt billede fra hjemmet


Shoot your shot. Sådan er manges budskaber når det kommer til en række forskellige valg i livet, og det er åbenbart også Cristiano Ronaldos budskab.

Selvom han er en af verdenshistoriens største fodboldspillere nogensinde, så kan han ikke få alt, hvad han peger på. Det er Viktoria Odintcova et bevis på. Den 26-årige russiske model har afsløret en række detaljer omkring flere kendisser, og kommer med en vild påstand om Cristiano Ronaldo. Da hun gæstede det russiske show ‘Makarena’, blev hun spurgt ind til, om Ronaldo nogensinde har liket et af hendes billeder, hvortil hun iskoldt svarede tilbage.

– Det er sket. Han(Ronaldo, red.) har endda skrevet til mig. Det var lang tid siden. Han skrev ‘Hej, hvordan har du det?’. Jeg slettede beskeden og svarede ikke.

– Selvfølgelig gav jeg ham ikke en chance, come on!. Jeg kender andre piger som han har skrevet til, så jeg forstod budskabet med det samme. Farvel. Slettet.

Læs også: Lækkerier: Pernille Rosendahl hitter på Instagram

Ifølge Viktoria Odintcova, så er hun også gode venner med Lewis Hamilton og Neymar, og imens Lewis Hamilton er blevet friendzonet, så ses hun med begge og skriver en gang imellem med dem på Instagram. Man forstår da godt, at den 26-årige model har snuppet så mange superstjerners opmærksomhed.

På Instagram har hun over 5 millioner følgere, og se bare det lille galleri herunder, der viser, hvorfor hun er så populær.

Læs også: Vilde rygter: Utro?

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top