Chelsea - Tottenham: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [02/05/2023]

The perfect guide to the casino

Chelsea – Tottenham: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [02/05/2023]

Chelsea og Tottenham står over for hinanden i en Premier League-kamp, der lover intensitet og rivalisering.

Når Chelsea, under ledelse af Mauricio Roberto Pochettino Trossero, byder Tottenham velkommen på Stamford Bridge, forventes det at blive en intens kamp i Premier League. Kampen spilles den 2. maj kl. 20:30 dansk tid.

Spilforslag: Chelsea eller uafgjort og over 1,5 mål

Vores spilforslag for denne kamp er en combo double chance: Chelsea eller uafgjort og over 1,5 mål. Dette spilforslag er baseret på de to holds form og målscoringshistorik. Spil nu på Bet365

Hvem Chelsea – Tottenham
Hvad Premier League
Hvor Stamford Bridge
Hvornår Tirsdag den 2. maj kl. 20:30
Spilforslag Combo Double chance : Chelsea eller uafgjort og over 1,5 mål – Spil nu på Bet365

En sæson med op- og nedture

Chelsea og Tottenham har haft en blandet sæson indtil videre. Chelsea har spillet 33 kampe og befinder sig på en 9. plads i Premier League med 13 sejre, 9 uafgjorte og 11 nederlag. De har scoret 63 mål og indkasseret 59. På hjemmebane har Chelsea spillet 16 kampe, hvor de har vundet 8, spillet uafgjort i 4 og tabt 4.

Tottenham har også spillet 33 kampe og befinder sig på en 5. plads i ligaen med 18 sejre, 6 uafgjorte og 9 nederlag. De har scoret 67 mål og indkasseret 52. På udebane har Tottenham spillet 16 kampe, hvor de har vundet 6, spillet uafgjort i 6 og tabt 4.

“Vi er klar til at tage kampen op mod Tottenham. Vi har haft en udfordrende sæson, men vi vil kæmpe til det sidste fløjt,” udtaler Mauricio Roberto Pochettino Trossero, manager for Chelsea. “Vi har haft gode kampe på hjemmebane, og vi vil bruge det momentum til at sikre os en sejr.”

Form og tidligere møder

Chelsea kommer ind i denne kamp efter et 2-2 uafgjort resultat mod Aston Villa, mens Tottenham led et nederlag mod Arsenal med en slutresultat på 2-3. I de seneste fem kampe har Chelsea vundet 1 og tabt 4, mens Tottenham har vundet 2 og tabt 3. I de seneste fem hjemmekampe har Chelsea vundet 2 og undgået nederlag, mens Tottenham har undgået sejre i deres seneste fem udekampe, hvor de har tabt 2.

I deres seneste fem indbyrdes møder har Chelsea vundet 3 gange, mens Tottenham har vundet 2 gange. Det seneste møde endte med en 1-0 sejr til Chelsea på Tottenhams hjemmebane.

Nøglespilleren: C. Gallagher

Chelsea’s nøglespiller for denne kamp er midtbanespilleren C. Gallagher. Den 24-årige engelske spiller har haft en solid sæson med 6 mål og 8 assists i 48 optrædener. “Jeg er klar til kampen og vil gøre mit bedste for at hjælpe holdet,” udtaler C. Gallagher. “Vi ved, at det vil være en udfordrende kamp, men vi er forberedte og motiverede.”

Karantæner

Chelsea: Ingen
Tottenham: Ingen

Skader

Chelsea: Benjamin Chilwell (Muskel skade), Christopher Nkunku (Hamstring skade), Cole Palmer (Sygdom), Malo Gusto (Knæskade), Robert Sanchez (Ukendt)
Tottenham: Destiny Udogie (Muskel skade), Richarlison (Knæskade)

Forventede startopstillinger

Chelsea: 4-4-1-1
Đ. Petrović – A. Disasi, L. Colwill, Marc Cucurella, Thiago Silva – C. Gallagher, E. Fernández, L. Ugochukwu, M. Caicedo, M. Mudryk – N. Jackson

Tottenham: 4-2-3-1
H. Lloris – B. Davies, C. Romero, M. van de Ven, Pedro Porro – D. Kulusevski, J. Maddison, P. Højbjerg, P. Sarr, Y. Bissouma – Son Heung-Min

Denne Premier League-kamp mellem Chelsea og Tottenham på Stamford Bridge den 2. maj kl. 20:30 kan blive afgørende for begge hold. Selvom der ikke er tale om en topkamp, er der stadig masser på spil, da begge hold søger at forbedre deres position i ligaen.

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.
Live stream Premier League*
Se Premier League via live streaming
Først skal du oprette en konto hos La Liga* for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream Premier League – KLIK HER!*

Regler og vilkår for at se Premier League via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365*, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på Premier League hos bet365 – KLIK HER!*

Se Premier League i Danmark
Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Premier Leagues historie – kort
Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.

Spilletider og kamptidspunkter i Premier League
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top