Arsenal - Bournemouth: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [04/05/2023]

The perfect guide to the casino

Arsenal – Bournemouth: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [04/05/2023]

Sæsonens slutfase nærmer sig i Premier League, og Arsenal byder Bournemouth velkommen på Emirates Stadium.

Det er en kamp, der sætter Arsenal, ledet af Mikel Arteta Amatriain, op mod Bournemouth. Begge hold er en del af Premier League, Englands øverste fodboldliga, og kampen spilles på Arsenals hjemmebane, Emirates Stadium. Denne Premier League-kamp begynder klokken 13:30 dansk tid, lørdag d. 4. maj.

Spilforslag: Arsenal eller uafgjort

Et kig på statistikkerne giver et klart billede: Arsenal har været stærke på hjemmebane, og det er svært at se Bournemouth tage alle tre point på Emirates Stadium. Derfor er spiltippet denne gang: Dobbeltchance – Arsenal eller uafgjort.

Hvem Arsenal – Bournemouth
Hvad Premier League
Hvor Emirates Stadium
Hvornår Lørdag d. 4. maj kl. 13:30
Spilforslag Dobbeltchance: Arsenal eller uafgjort – Spil nu hos Bet365

De spiller for toppen og midten

Arsenal har haft en fremragende sæson indtil videre. Efter 35 kampe fører de Premier League med 25 sejre, fem uafgjorte og fem nederlag. Med 85 mål for og kun 28 imod har de været solide både offensivt og defensivt. Hjemme på Emirates Stadium har de vundet 13 ud af 17 kampe, og har kun tabt to.

Bournemouth, derimod, har haft en mere blandet sæson. De ligger midt i tabellen, på en tiendeplads, efter 35 spillerunder. Med 13 sejre, ni uafgjorte og 13 nederlag har de haft en ujævn sæson. På udebane har de vundet seks ud af 17 kampe og tabt otte.

“Vi har arbejdet hårdt hele sæsonen, og nu er det tid til at indkassere gevinsterne,” siger Mikel Arteta, manager for Arsenal. “På hjemmebane er vi stærke, og vi vil gøre alt for at fortsætte vores gode form.”

Form og indbyrdes opgør

Arsenal kommer ind til kampen på en bølge af selvtillid, efter en 3-2 sejr over Tottenham i deres sidste kamp. I de seneste fem kampe har de vundet tre og tabt to. På hjemmebane har de dog kun vundet en ud af de seneste fem kampe, mens de har tabt to.

Bournemouth, på den anden side, kommer ind til kampen efter en solid 3-0 sejr over Brighton. De har vundet to og tabt tre af deres seneste fem kampe. På udebane har de vundet en og tabt to af deres seneste fem kampe.

Endvidere har Arsenal haft overhånden i de seneste opgør mod Bournemouth, med fem sejre i de seneste fem kampe mellem de to hold.

Nøglespiller: Declan Rice

En spiller, der kunne have stor indflydelse på kampens udfald, er Arsenals midtbanespiller, Declan Rice. Rice, der er 25 år og engelsk, har haft en stærk sæson, og har været en vigtig del af Arsenals succes. Han har optrådt i 50 kampe denne sæson, scoret seks mål og leveret otte assists. “Vi er klar til at kæmpe, og jeg er sikker på, at fansene vil se et stærkt Arsenal-hold,” siger Rice forud for kampen.

Suspensioner

Arsenal: Ingen
Bournemouth: Ingen

Skader

Arsenal: Jurrien Timber (Manglende kampform)
Bournemouth: Chris Mepham (Sygdom), Owen Bevan (Lårskade), Romain Faivre (Muskel skade), Ryan Fredericks (Lægskade), Tyler Adams (Rygskade)

Forventede startopstillinger

Arsenal: 4-2-3-1
A. Ramsdale – B. White, Gabriel Magalhães, O. Zinchenko, W. Saliba – D. Rice, E. Smith Rowe, Jorginho, M. Ødegaard, T. Partey – B. Saka

Bournemouth: 4-4-2
Neto – A. Smith, I. Zabarnyi, M. Kerkez, M. Senesi – L. Cook, M. Tavernier, P. Billing, R. Christie – A. Semenyo, D. Solanke

Mens sæsonen går ind i sin slutfase, får vi en interessant Premier League-kamp mellem Arsenal og Bournemouth. Kampen fløjtes i gang lørdag d. 4. maj kl. 13:30 på Emirates Stadium.

Premier League live stream

Du kan se kampe fra Premier League via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste engelske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både Premier League og meget anden sport. Her er en guide.
Live stream Premier League
Se Premier League via live streaming. Først skal du oprette en konto hos La Liga for at kunne se live streaming samt oddse på Premier League.
1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!
2. Herefter Opret konto / log ind
3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
5. Vælg så din kamp fra Premier League
OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.
Regler og vilkår for at se Premier League via stream
Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.
Se Premier League i Danmark
Du kan se flere af Premier League-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af Premier League direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.
Premier Leagues historie – kort
Historisk set har Manchester United vundet flest titler med hele 20 af slagsen. Liverpool kommer lige efter med 19. I de senere år har Manchester City dog været dominerende i Premier League og har taget de seneste tre mesterskaber.
Spilletider og kamptidspunkter i Premier League
Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top