The perfect guide to the casino

Guardiola uddeler store roser til Ten Hag: United er tilbage

Pep Guardiola uddeler store roser til Manchester Uniteds hollandske træner.

Manchester United tager lørdag eftermiddag imod Manchester City hjemme på Old Trafford, hvor der er lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, og på fredagens pressemøde forud for opgøret blev der uddelt rosende ord fra Manchester City-træner Pep Guardiola.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Her gav han nemlig hollandske Erik ten Hag et ordentlig klap på skulderen for det han hidtil har leveret med de røde djævle.

– Manchester United er tilbage.

– Manchester United spiller igen, som de har gjort i hele klubbens historie. Jeg sagde allerede for et par måneder siden, at United er tilbage. Folk sagde, at det var forkert, men de er tilbage. Jeg vidste det, og jeg kunne mærke det.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Jeg synes, at Erik (Ten Hag, red.) repræsenterer vores job som trænere på den bedst mulige måde. Han er virkelig godt skolet, han har en høj arbejdsmoral, og så havde en stor succes i Ajax.

– Jeg er ikke nogen stor fan af Manchester United, men deres succes er tilstede, og det er fint. Han fortjener det, og han kommer til at gøre det rigtig godt. Jeg er sikker på, at det bliver et godt derby, siger Guardiola ifølge Manchester Evening News.

Opgøret mellem Manchester United og Manchester City bliver fløjtet i gang klokken 13:30.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top